Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/uitgeve0/public_html/domains/bereikpartners.nl/wp-content/plugins/bluet-keywords-tooltip-generator/advanced/functions.php on line 226

LinkedIn Adverteren

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

LinkedIn is het grootste zakelijke sociale medium van Nederland én de wereld. In tegenstelling tot Facebook, wordt LinkedIn met name gebruikt voor zakelijke contacten. Via LinkedIn is het mogelijk om gericht de juiste zakelijke doelgroep te bereiken en daarom een ideale aanvulling op de marketing-mix voor B2B bedrijven. Er zijn verschillende mogelijkheden om LinkedIn in te zetten. Direct weten wat LinkedIn adverteren voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. Bel +31 (0)76 303 0054 of vul ons Contactformulier in en wij bellen u!

LinkedIn Ads

Middels LinkedIn advertenties worden tekstadvertenties, voorzien van een afbeelding, getoond aan de geselecteerde doelgroep. U kunt uw doelgroep bepalen aan de hand van diverse criteria.

  • Locatie
  • Bedrijfscategorie
  • Functie
  • Functieniveau
  • Opleiding
  • Groep
  • Geslacht
  • Leeftijd

Dankzij de specifieke targeting mogelijkheden is het mogelijk resultaatgericht te adverteren. Net zoals bij Facebook adverteren kunt u kiezen voor betalen per vertoning of per klik.

Sponsored updates

Heeft u een LinkedIn bedrijfpagina en een belangrijk bericht welke u breder wilt promoten, dan kunt u Sponsored updates gebruiken. Een mooie referentie, nieuw product, een nieuwtje uit uw branche, middels de sponsored updates bereikt u met uw verhaal uw doelgroep! U kan ze niet alleen informeren, maar ook direct aanzetten tot de door u gewenste actie!

Wilt u ook gericht uw zakelijke doelgroep bereiken? Wij adviseren u graag! Bel +31 (0)76 303 0054 of vul het Contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Molenstraat 17a-1 / 4881 CP / Zundert
Telefoon +31 (0)76 303 0054

info@bereikpartners.nl

Over BereikPartners

BereikPartners is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…