Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/uitgeve0/public_html/domains/bereikpartners.nl/wp-content/plugins/bluet-keywords-tooltip-generator/advanced/functions.php on line 226

Gefundeerd Online

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Het Gefundeerd Online pakket bevat:

Analyse huidige situatie

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Als wij weten wat je doelstellingen en ambities als ondernemer zijn, dan kunnen we samen goed bepalen wat de doelen van de campagnes worden. Bovendien ben jij deskundige in je branche en kunnen wij met jouw kennis onze campagnes vormgeven

Google AdWords strategie bepalen

Adverteren via Google AdWords kun je op vele manieren benaderen. Afhankelijk van o.a. je belangrijkste producten/diensten, zoekgedrag en concurrentie gaan we samen bepalen hoe we je budget het beste kunnen inzetten.

Google Analytics implementatie en inrichting

Meetbaarheid is de basis voor online succes. Google Analytics verzamelt de data omtrent je website. Door Google Analytics goed in te richten ontvang je betrouwbare gegevens over je website. Dit is uitermate belangrijk! We bepalen doelen op je website en meten die door. We kunnen daar zelfs meteen een bepaalde omzet aan koppelen, zodat we zien welke bezoekers je wél of géén omzet opleveren.

Website analyse op meer dan 25 punten

Een goede website is bepalend voor je online succes. Deze moet technisch in orde zijn, maar ook zeker gebruiksvriendelijk zijn. Wij checken dit en geven uitgebreid en actiegericht advies zodat je je website kunt verbeteren.

Google Mijn Bedrijf controle en aanpassing

Een correcte invulling van Google Mijn Bedrijf zorgt er letterlijk voor dat je als bedrijf op de kaart komt te staan. Als iemand zoekt naar jouw type dienst of product, dan staat jouw bedrijf als stip op de kaart. Daarnaast kan je bedrijfsinformatie met foto’s, reviews en openingstijden bij de zoekresultaten worden vertoond. Kortom, dit gaat je echt online zichtbaar maken!

 

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over de pakketten en diensten van BereikPartners? Maak dan een berekening of neem contact op met een van onze consultants via info@bereikpartners.nl of +31 (0)76 303 0054. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Over BereikPartners

BereikPartners is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…