Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/uitgeve0/public_html/domains/bereikpartners.nl/wp-content/plugins/bluet-keywords-tooltip-generator/advanced/functions.php on line 226

Feed Marketing

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Feed marketing is adverteren vanuit de productdatabase op websites zoals Beslist.nl, Marktplaats en natuurlijk Google Shopping.

Inmiddels is feed marketing voor webshops vrijwel onmisbaar geworden. Doordat de relevantie groot is, wordt de kans op conversie ook hoger, waardoor meer rendement behaald kan worden. In Google Shopping krijgen potentiële klanten een foto van het artikel te zien, de prijs en de naam van de winkel. Op de afbeelding zien we hoe de Google Shopping resultaten eruit komen te zien. Google Shopping-resultaten worden prominent weergegeven in de zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat je product duidelijk zichtbaar is bij een potentiële klant.

Beginnen met feed marketing

Om te beginnen met feed marketing is een productfeed noodzakelijk. De meeste webshop platformen ondersteunen het creëren van een feed, al dan niet met een aanvullende module. In een product feed worden alle relevante elementen van het betreffende product opgenomen. Denk hierbij aan producttitels, omschrijvingen afbeeldingen, prijzen, verzendkosten, et cetera.

Aan de hand van de gegevens in de feed worden de advertenties aangeroepen en samengesteld.

Geen feed? Geen nood!

Is het niet mogelijk om zelf een feed te maken? Geen nood, dankzij onze partner Channable is het mogelijk om een feed te laten maken vanuit de productdatabase. Deze feed kan vervolgens op gemaakt gemaakt worden voor alle gangbare vergelijkingswebsites, zoals Google Shopping en Beslist.nl.

Meer rendement dankzij feed marketing?

Wil je beginnen met feed marketing of jouw huidige campagnes verbeteren? Laat dan vrijblijvend door onze specialisten adviseren. Vul ons contactformulier in of bel +31 (0)76 303 0054 voor meer informatie.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Molenstraat 17a-1 / 4881 CP / Zundert
Telefoon +31 (0)76 303 0054

info@bereikpartners.nl

Over BereikPartners

BereikPartners is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…