Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/uitgeve0/public_html/domains/bereikpartners.nl/wp-content/plugins/bluet-keywords-tooltip-generator/advanced/functions.php on line 226

Display Advertising

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Display Advertising is het adverteren op een groot aantal websites. Via verschillende systemen heeft BereikPartners toegang tot bijna alle websites in Nederland waarop advertenties getoond worden. Via ons realiseert u al snel een zeer hoog bereik tegen lage kosten.

Lees verder of bel direct +31 (0)76 303 0054 voor meer informatie.

Bereik de juiste doelgroep

Dankzij de technologische mogelijkheden worden uw advertenties op plekken getoond waar uw potentiële klanten ze zeer waarschijnlijk zullen zien. Zo kan u kiezen uit contexttargetting, onderwerpen, interesses, maar ook geslacht en leeftijd. Aan de hand van uw doelgroep wordt bepaald op basis van welke criteria uw advertenties wel en niet vertoond moeten worden, zodat u het beste resultaat krijgt. Met een duidelijke boodschap en interessant product of dienst worden de resultaten op uw advertenties nog beter.

Behaal nog meer resultaat

Adverteren via Display Advertising is een uitstekende aanvulling op uw Google Adwords en Facebook campagnes, waarmee u gericht uw doelgroep kan bereiken. Naast het bereiken van potentiële klanten die u nog niet kennen, hebben de huidige technieken het mogelijk gemaakt om bezoekers van uw website te herkennen en deze een andere advertentie te laten zien. Hiermee kan u nog meer resultaat behalen uit uw advertentiebudget. Lees meer over remarketing.

Start vandaag nog met Display Advertising! Wij helpen u graag. Bel +31 (0)76 303 0054 of vul ons contactformulier in!

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Molenstraat 17a-1 / 4881 CP / Zundert
Telefoon +31 (0)76 303 0054

info@bereikpartners.nl

Over BereikPartners

BereikPartners is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…