Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/uitgeve0/public_html/domains/bereikpartners.nl/wp-content/plugins/bluet-keywords-tooltip-generator/advanced/functions.php on line 226

Cursus adverteren op Facebook

Succesvol zijn met je bedrijf op Facebook, wie wil dat nou niet? Er is veel meer mogelijk dan slechts het plaatsen van leuke posts om dit te realiseren. Adverteren is bijvoorbeeld een effectieve manier om de doelgroep te bereiken. Door alle bomen kan het bos soms alleen wat lastig te zien zijn.

BereikPartners biedt uitkomst bij deze problemen. Er worden verschillende cursussen gegeven over het adverteren op Facebook, op het kantoor van de Bode in Goes en Zundert. Onder leiding van expert Bert Paauwe van BereikPartners wordt van A tot Z uitgelegd hoe je als organisatie succesvol kunt adverteren op de sociale netwerksite. “Het idee achter deze workshop is dat het voor iedere ondernemer mogelijk moet zijn om zelf gericht te adverteren op Facebook, waarmee zijn of haar doelgroep wordt bereikt”, licht Paauwe toe.

Deze cursus zal dieper in gaan op advertentiemogelijkheden op Facebook. Paauwe zal allerlei tips en trucs geven die er voor zorgen dat elke deelnemer weet hoe hij gericht moet adverteren op de populaire site. Adverteren op Facebook kan er onder andere voor zorgen dat er meer klanten worden aangetrokken en dat daardoor de verkoopdoelstellingen worden gerealiseerd. “Heel veel ondernemers willen adverteren op Facebook, maar ze weten niet hoe of wat. Facebook geeft zelf ook suggesties om jouw pagina te promoten, maar daar betaal je verhoudingsgewijs meer geld voor. Voor de 20 euro die je daaraan zou besteden, kun je wanneer je zelf energie in de doelgroepbepaling steekt voor hetzelfde geld veel meer mensen bereiken”, legt Paauwe uit. “Wanneer de deelnemers de deur uitlopen zullen zij weten hoe ze een goede, gerichte Facebookcampagne kunnen opzetten, zonder gebruik te hoeven maken van een reclamebureau. De inzet daarvan is namelijk ook niet altijd voordelig.”

Dinsdag 14 november (locatie: Zundert / 18.00 uur tot 21.00 uur)
Dinsdag 28 november (locatie: Goes / 18.00 uur tot 21.00 uur)
Dinsdag 12 december (locatie: Zundert / 18.00 uur tot 21.00 uur)

Schrijf je nu meteen in