Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /home/uitgeve0/public_html/domains/bereikpartners.nl/wp-content/plugins/bluet-keywords-tooltip-generator/advanced/functions.php on line 226

Adverteren op Facebook

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Facebook is hét sociale medium waar miljoenen Nederlanders dagelijks tijd op doorbrengen. Het delen van foto’s en ervaringen en het geven van commentaar en likes  is momenteel niet weg te denken uit de dagelijkse activiteiten van velen.

Facebook heeft niet alleen veel gebruikers,  het beschikt ook over informatie van deze gebruikers. Op deze manier is het mogelijk dat uw advertentie alleen aan de door u gespecificeerde doelgroep getoond wordt. Facebook ads zijn nog relatief goedkoop en kunnen u veel bezoekers leveren, profiteer hier vandaag nog van.

Lees verder of bel direct +31 (0)76 303 0054 voor meer informatie.

Bereik de juiste gebruikers

Facebook Adverteren is een uitermate geschikt kanaal om meer fans op uw pagina te krijgen, maar ook om zeer relevante bezoekers naar uw website te trekken. Zo kunt u aan de hand van diverse criteria bepalen aan wie u wel of niet uw advertenties vertoond worden. Ook is het mogelijk om uw huidige websitebezoekers of klantenbestand te gebruiken om nieuwe doelgroepen te bereiken. Afhankelijk van uw doelstellingen helpen we u om een goed plan op te stellen. Dankzij een gestructureerde campagneopzet met aantrekkelijke advertentieteksten, gecombineerd met analyse en optimalisatie zetten wij uw budget zo optimaal mogelijk in.

Facebook remarketing

De ontwikkelingen bij Facebook adverteren gaan razendsnel. Zo is het nu ook mogelijk om via Facebook uw websitebezoekers opnieuw te bereiken met relevante advertenties. Remarketing is een zeer succesvol middel gebleken om extra leads te genereren en verkopen te realiseren.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Molenstraat 17a-1 / 4881 CP / Zundert
Telefoon +31 (0)76 303 0054

info@bereikpartners.nl

Over BereikPartners

BereikPartners is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…