E-Commerce

Je hebt een mooie webwinkel, een uitgebreid assortiment aan producten, goede prijzen en leveringsvoorwaarden, maar verkoop je toch onvoldoende, maak je teveel kosten of wil je door groeien? Wij kunnen je helpen! Er zijn vele mogelijkheden in online marketing die jouw webshop kan helpen om de omzet te verhogen.

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren met jouw webshop kan zeer succesvol via Google Adwords. Via Google Adwords prijs je gericht je producten aan. Er zijn vele mogelijkheden met Google Adwords voor jouw webshop. Zo kunnen we aan de slag met tekstadvertenties, maar ook Google Remarketing of Shopping kunnen goede mogelijkheden voor jouw webshop zijn. Wij maken de mogelijkheden inzichtelijk en concreet en zo komen we tot de beste mogelijkheden voor jouw webshop.

Advies op maat

Geen enkele webshop is hetzelfde. Vanuit dit oogpunt benaderen wij elke webshop uniek, want wat voor de ene webshop goed werkt, pakt niet per sé positief uit voor jouw webshop. Aan de hand van jouw webwinkel, producten, wensen en marketingactiviteiten maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op
met ons.

Molenstraat 17a-1 / 4881 CP / Zundert
Telefoon +31 (0)76 303 0054

info@bereikpartners.nl